Atsinaujinęs puslapis!

Jau prabėgo daugiau nei mėnuo, kai turiu šį tinklaraštį. Su vyru, kuris man labai padėjo iš techninės pusės, sutarėme, kad pirmas mėnesiukas bus pasibandymui. Ir štai, praėjus mėnesiui, nusprendžiau tęsti šią veiklą! Tikiuosi visai netrukus džiuginti Jus įrašais apie naują šeimos narį, kurio labai laukiame.

Pirminis tinklaraštis buvo sukurtas naudojantis wix platforma. Išsirinkau ją pati, atrodė profesionaliai, o baziniai funkcionalumai buvo nemokami. Bet apetitas kilo bevalgant – norisi ir savo domeno, ir dizaino ne bet kokio, ir patogiai elektroninius laiškus nusiųsti prenumeratoriams, ir t.t. Lūkesčius atitiko planas 8eur per mėnesį, tad, kaip ir minėjau, sutarėme su vyru, kad pasibandysim ir nuspręsim, ar verta.

O tada mano vyrelis surado wordpress’ą. Gal žodis ‘surado’ nelabai tinka, nes apie wordpress ir aš buvau girdėjusi (labai daug svetainių kuriamos naudojantis šia platforma). Paaiškėjo, kad viską, ko norime, galime gauti nemokamai. Tik teko padirbėti, manau, kad daugiau Kasparui, negu man. Jaučiau kaltę, kad dėl mano tinklaraščio jis gaišta savo laiką, tačiau Kasparas vis kartojo, kad jam ‘čia kaifas’. Žavėjausi ir stebėjausi, kaip jam lengva perprasti įvairiausias su kompiuterinėmis technologijomis susijusias užduotis.

Jo pastangos puikiai atsispindi mano atsinaujinusiame tinklaraštyje. Dar manau bus patobulinimų, bet esmė liks tokia pati.

Jei įdomu, labai kviečiu prenumeruoti!

Prenumeruokite, jei norite gauti pranešimus apie naujus įrašus

Galiu patikinti, kad pagimdžiusi būtinai parašysiu bent jau trumpą įrašą (o kada atsiųsiu privačią messengerio žinutę – negaliu pažadėt!) Tad jei smalsaujate ir nekantraujate taip pat kaip ir aš, prenumerata jums labai tiks ;p 😉

PS: buvusiems prenumeratoriams nieko daryti nereikia (svarbu necancellinkit! 😀 ).

16 savaičių, Italija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.